Over ons

Hoveniersbedrijf | Scheppings Onderhoud - voor ons is het een dagelijkse verantwoordelijkheid om de totale realisatie van buiten projecten uit te begeleiden en uit te voeren! Op onze website kunt u kennis maken met ons hoveniersbedrijf en vakmanschap. Wij willen open zijn over wie wij zijn, waar we voor staan en wat u van ons kan en mag verwachten. Het proces van uw ideale tuinontwerp tot en met de realisatie van uw tuin! Bekijk op onze site de aanleg, renovatie of het onderhoud van tuinen, van daktuin tot en met groenprojecten in de openbare ruimte. Hoveniersbedrijf | Scheppings Onderhoud is er voor particulieren en bedrijven en biedt totaalconcepten voor uw ideaal!

Hoveniersbedrijf | Scheppings Onderhoud - Alles word nieuw.. 

Als geen ander weet ik dat alles kan veranderen in levens van mensen maar ook in tuinen! Het is niet voor niets dat het Hoveniersberijf | Scheppings Onderhoud heet! Als je meer wilt weten over ons, dan zijn wij graag open en transparant.. 

Hoveniersbedrijf | Scheppings Onderhoud is gestart als een éénmanszaak! Met veel passie ben ik met het Hoveniersberijf gestart op 5 mei 2014! Van jongs af aan heb ik meegelopen in het nu al meer dan 30 jaar bestaande hoveniersbedrijf van m'n vader! Na een Hoveniersopleiding gevolgd te hebben en gewerkt te hebben bij verschillende Hoveniers, kwam mijn droom opnieuw tot leven om een unieke zaak te starten!

Al van jongs af aan heb ik de passie om dingen te maken, ik geniet ervan buiten te zijn in de natuur! Als jong mannetje was ik in m'n vrije tijd altijd te vinden bij mn vaders zaak! Ik had daar een eigen groenten tuin een maakte mijn eigen hutten! Deze passie is nooit weggegaan, ik hou onwijs veel van het Hoveniers vak! 

Ik ben absoluut dankbaar voor het gezin waar ik ben uitgekomen, de familie waarin ik ben opgegroeid! Ook de omgeving waar ik geboren ben, de scholen waar ik heb opgezeten! De werkgevers waarvoor ik gewerkt heb..  Ik heb er absoluut vrede mee, het heeft me gemaakt tot wie ik nu ben! Ook ben ik hen juist dankbaar, zij die het mogelijk maken dat het Hoveniersbedrijf | Scheppings Onderhoud kan bestaan! Bovenal ben ik God dankbaar, wauw! God is goed!

Toch weet ik zeker dat als iemand mij verteld had hoe mij leven er nu uit ziet zou ik het niet geloven, en er om lachen! Absoluut! Mijn leven is totaal verandert toe ik Jezus leerde kennen, als je het mooi vind om daarvan te horen vertel ik je er graag meer over!

De Schepper God zelf leerde ik kennen door Jezus, Hij is het perfecte plaatje van hoe God is! Door Hem ben ik wie ik nu ben! Jezus heeft mij tot een nieuw mens gemaakt! Ik weet nu dat Jezus niet alleen God perfect liet zien, maar Jezus liet ook zien hoe de mens hoort te leven! Jezus leerde ons wat het betekend een Zoon of een Dochter van God te zijn! Wat het betekend om  een Vader in de Hemel te hebben! Hij is er ook voor jou..